Meest gestelde vragen

Bekijk de meest gestelde vragen & problemen op deze pagina.

 

SBRadio NL blijft oneindig hangen op het laadscherm tijdens het opstarten.

Soms houden programma’s zoals Spyhunter het starten van Apps tegen in Windows 8, de oplossing is de app toestemming te geven om te starten in de des betreffende programma’s. Als u Spyhunter heeft draaien kunt u als de app blijft hangen ALT + TAB indrukken om naar het bureaublad te gaan, daar staat dan een melding waarin u de app toestemming kan geven.

 

SBRadio NL blijft 60 seconden op het laadscherm staan tijdens het opstarten.

Er wordt tijdens het starten op de server gekeken of er nieuwe radiozenders zijn toegevoegd, dit mag normaal niet meer dan 2 seconden duren.
Het kan zijn dat de server een storing heeft en dus niet bereikt kan worden, dit is het meest voorkomende probleem. Dit probleem lost zichzelf op zodra de server weer bereikbaar is.

Het zou ook kunnen betekenen dat uw firewall de app niet toelaat, u hoeft dan alleen in de firewall toestemming te geven.

 

Een eigen stream speelt niet af.

Wij proberen om met zoveel mogelijk streams compatibel te zijn maar helaas zijn er nog een aantal codecs die niet afspelen.
Je kunt ons via de contact pagina een bericht sturen. Zet hier een link in naar de stream zodat we het probleem kunnen oplossen.